Sancaktepe Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Sancaktepe Okyanus Koleji Lise Öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' nda Sosyal Sorumluluk Projelerini Hayata Geçirdiler.
Sancaktepe Okyanus Koleji Lise Öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' nda Sosyal Sorumluluk Projelerini Hayata Geçirdiler. Sancaktepe Okyanus Koleji Lise Öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' nda Sosyal Sorumluluk Projelerini Hayata Geçirdiler.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Sancaktepe Okyanus Anadolu Lisesi Okul Meclisi Üyeleri; Çocuk Evleri 'ni Ziyaret Ederek Sosyal Sorumluluk Projelerini Hayata geçirdiler.

Sancaktepe Okyanus Koleji Lise Kademesi Rehber Öğretmeni Meral ÜNLÜ Eşliğinde Okul Öğrenci Meclisimiz ve Sosyal Sorumluluk Proje Başkanı Elif Özsu , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Sosyal Sorumluluk Projesi Kapsamında 22.04.2019 Tarihin de Semiha Şakir Çocuk Esirgeme Kurumunu Ziyaret ederek Anlamlı Günde onları yalnız bırakmadılar. Öğrencilerimiz Çocuklar ile Çeşitli Oyunlar oynayarak Keyifli vakit geçirdiler.

 


Haber
:
Emre Aslan
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Mehmet Burak Karaman
Tarih
:
24 Nisan 2019, Çarşamba 11:38
Okunma
:
860 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları