Sancaktepe Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Sancaktepe Okyanus Koleji Hukuk Kariyer Kulübü Öğrencileri SANAL MAHKEME etkinliğinde..
Sancaktepe Okyanus Koleji Hukuk Kariyer Kulübü Öğrencileri SANAL MAHKEME etkinliğinde.. Sancaktepe Okyanus Koleji Hukuk Kariyer Kulübü Öğrencileri SANAL MAHKEME etkinliğinde..
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Sancaktepe Okyanus Koleji Hukuk Kariyer Kulübü Öğrencileri İdare Hukuku Kurgusal Dava Sanal Mahkeme Uygulaması için Özyeğin Üniversitesini ziyaret etti.

Sancaktepe Okyanus Koleji Hukuk Kariyer Kulübü Öğrencileri, 07.12.2018 tarihinde Okul Rehber Öğretmenleri Meral Ünlü ile birlikte İdare Mahkeme Kurgusal Dava Sanal mahkeme uygulaması için Özyeğin Üniversitesini ziyaret ettiler. Etkinliğin Orjinal duruşmadan farksız olması, avukat adayı olan öğrencilerimizi oldukça etkiledi. Kurgusal Dava yaklaşık olarak 1 saat 30 dakika sürdü. Bu süreçte öğrencilerimizin detaylı bir şekilde avukat,hakim ve savcıyı izleme fırsatı doğdu. Kurgusal Dava uygulaması mesleki motivasyonlarının güçlenmesinde büyük etki yarattı.


Haber
:
Emre Aslan
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
BURAK YILDIRIM
Tarih
:
07 Aralık 2018, Cuma 15:36
Okunma
:
723 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları