Sancaktepe Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Sancaktepe Okyanus Koleji 11. Sınıf Öğrencileri ''YKS Sınav Sistemi'' Seminerine Katıldı.
Sancaktepe Okyanus Koleji 11. Sınıf Öğrencileri ''YKS Sınav Sistemi'' Seminerine Katıldı. Sancaktepe Okyanus Koleji 11. Sınıf Öğrencileri ''YKS Sınav Sistemi'' Seminerine Katıldı.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Sancaktepe Okyanus Koleji Okul Rehber Öğretmeni Meral ÜNLÜ tarafindan 11.Sınıf öğrencilerimize YKS Sınav Sistemi semineri verildi.

Sancaktepe Okyanus Koleji Lise Rehber Öğretmeni Meral ÜNLÜ tarafından 08.11.2019 tarihinde, okulumuz konferans salonunda 11.sınıf öğrencilerimize ''2019 YKS sınavında ne oldu, Üniversiteye giriş sınavı nasıl işler? '' semineri verildi. Seminer de öğrencilerimiz sınav sistemini daha detaylı bir şekilde tanıyarak alanlarında (sayısal-sözel-eşit ağırlık- yabancı dil) özel olarak ağırlık verilmesi gereken dersler nelerdir, hedefledikleri üniversite ve bölümler ile ilgili uyumu hakkında konuşuldu. Seminerimiz öğrencilerimizin sorularına yöneltilen cevaplar ile son buldu.


Haber
:
Emre Aslan
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
MERAL ÜNLÜ
Tarih
:
11 Kasım 2019, Pazartesi 14:27
Okunma
:
668 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları