Sancaktepe Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Rehber Öğretmenimiz Meral ÜNLÜ; 12. Sınıf Öğrencilerimizin Ebeveynlerine ''YKS SINAV SİSTEMİ'' Seminerini Sundu.
Rehber Öğretmenimiz Meral ÜNLÜ; 12. Sınıf Öğrencilerimizin Ebeveynlerine ''YKS SINAV SİSTEMİ'' Seminerini Sundu. Rehber Öğretmenimiz Meral ÜNLÜ; 12. Sınıf Öğrencilerimizin Ebeveynlerine ''YKS SINAV SİSTEMİ'' Seminerini Sundu.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Sancaktepe Okyanus Koleji Lise Kademesi 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılına 12. sınıf velilerimize '' YKS Sınav Sistemini'' anlatarak başladı.

Sancaktepe Okyanus Koleji Lise Kademesi Okul Rehber Öğretmeni Meral ÜNLÜ tarafından 12.sınıf öğrencilerimizin velilerine 12.09.2019 tarihinde ''YKS Sınav Sistemi- 2019 YKS de Neler Oldu '' isimli seminerimiz gerçekleştirildi. Değişen üniversite sistemine adapte olmaya çalışan velilerimiz bu seminer de verilen bilgiler doğrultusunda tüm soru işaretlerinin cevabını buldu. 2018-2019 Yks Sınavında neler yaşandı Bu sınava kaç kişi girdi ve 2019-2020 eğitim öğretim yılında kaç kişinin başvurması bekleniyor gibi konulara da değinilerek, öğrencilerimizi 2020 eğitim öğretim yılı Yks Sınavı süresinde neler beklediği hakkında bilgilendirmeler yapıldı.Seminer sonunda Kokteyl alanında Soru -Cevaplar ile seminerimiz son buldu.


Haber
:
Emre Aslan
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Meral ÜNLÜ
Tarih
:
12 Eylül 2019, Perşembe 16:04
Okunma
:
743 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları