Sancaktepe Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Okyanus'ta True-False Yarışması
Okyanus'ta True-False Yarışması Okyanus'ta True-False Yarışması
  • Paylaş
Avcılar ve Güneşli Okyanus Koleji 11. Sınıf, Beylikdüzü Okyanus Koleji 12. Sınıf ve Sancaktepe Okyanus Koleji 9. Sınıf öğrencileri, “True-False” Yarışması'nda İngilizce pratiği yaptılar.

Okyanus Kolejleri'nde öğrencilere İngilizce'yi eğlenerek öğretmeyi amaçlayan etkinliklere devam ediliyor.

Avcılar Okyanus Koleji 11. Sınıf öğrencileri, 6 Kasım 2012 Salı günü genel kültür bilgilerini ölçen “True/False” Yarışması'nda heyecanlı anlar yaşadılar.

Kurayla belirlenen 12 yarışmacı üç grup galinde yarışarak, verilen bilgilerin doğru mu yanlış mı olduklarını takım arkadaşlarıyla tartıştı.

Heyecanlı anlar yaşanan bu çekişme dolu mücadele sonunda kazanan “B” grubu öğrencileri zaferin tadını çıkardılar. Berke Berkil, Can Şüyun, Gülben Ağaoğlu ve Bilal Yüce'den oluşan B Grubu'nu, öğrenciler de alkışlayarak kutladılar.

Güneşli Okyanus Koleji'nde de 7 Kasım 2012 Çarşamba günü 11. Sınıf öğrencileri, "True-False Show"da hem İngilizce bilgilerini kullandılar, hem de genel kültürlerini gözden geçirdiler.

8 yarışmacı iki grup halinde, verilen bilgilerin doğru mu yanlış mı olduğuna takım arkadaşlarıyla karar vererek jüriye cevaplarını gösterdiler. Başarılı olan grup, arkadaşları tarafından alkışlanarak tebrik edildi.

Beylikdüzü Okyanus Koleji 11. Sınıf öğrencileri de 12 Kasım 2012 Pazartesi günü yapılan İngilizce "True-False" yarışmasında rekabet etti. Oldukça keyifli ve çekişmeli anların yaşandığı yarışmayı "C" grubu öğrencilerinden Huriye Aydın, Sena Ertaul, Tolunay Küçük ve Melike Kara kazandı. Kazanan öğrenciler sinema bileti ile ödüllendirildi.

Sancaktepe Okyanus Koleji'nde de 29 Kasım 2012 Perşembe günü 9. Sınıflar arasında "True-False Yarışması" düzenlendi. Yarışmaya katılan öğrenciler kendilerine yöneltilen sorulara cevap vererek eğlenceli ve heyecanlı dakikalar yaşadılar.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
07 Kasım 2012, Çarşamba 11:54
Okunma
:
4.064 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları