Sancaktepe Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Klinik Psikolog Sema ÖZCAN Sancaktepe Okyanus Koleji Öğrencileri buluştu.
Klinik Psikolog Sema ÖZCAN Sancaktepe Okyanus Koleji Öğrencileri buluştu. Klinik Psikolog Sema ÖZCAN Sancaktepe Okyanus Koleji Öğrencileri buluştu.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Sancaktepe Okyanus Koleji Lise Kademesi Öğrencilerimiz Psikoloji Kariyer Kulübü öncülüğünde Klinik Psikolog Sema ÖZCAN ile buluştu.

Sancaktepe Okyanus Koleji Okul Rehber Öğretmeni Meral ÜNLÜ önderliğinde Psikoloji Kariyer Kulübü başkanı İrem DOĞAN, İletişim ve organizasyon sorumlusu Ecenaz TUNCAY, Finans ve sponsor sorumlusu Rabia Şahin ve Proje geliştirme sorumlusu Alara ZAVLAK'ın katkıları ile okulumuz öğrencileri Klinik Psikolog Sema ÖZCAN ile bir araya geldi. Sınav kaygısı ve kaygı ile başa çıkmanın yolları nelerdir? konulu seminer gerçekleştirildi. Bu süreçte ergenlik döneminin etkisi üzerine konuşuldu. Kaygı ile başa çıkmanın yollarından olan ''Güvenli alan oluşturma'' ve ''Gevşeme egzersizleri '' teknikleri uygulandı.Seminer sonrası öğrencilerimiz  psikolog Sema Özcan'a sorularını yönelterek merak ettikleri konulara cevap buldular.


Haber
:
Emre Aslan
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
MERAL ÜNLÜ
Tarih
:
02 Kasım 2019, Cumartesi 11:25
Okunma
:
952 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları