Mimaroba Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Okyanus Koleji Mimarsinan Kampüsü Kariyer Kulüp Etkinlikleri Başlıyor!!
Okyanus Koleji Mimarsinan Kampüsü Kariyer Kulüp Etkinlikleri Başlıyor!! Okyanus Koleji Mimarsinan Kampüsü Kariyer Kulüp Etkinlikleri Başlıyor!!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Koleji Mimarsinan Kampüsü, Ekonomi &İşletme ve Girişimcilik&İnovasyon kariyer Kulübümüz, Kulüp Başkanlarımız Furkan Ünsal ( Ekonomi &İşletme Kariyer Kulübü) ,Birsen Lara Arslan(Girişimcilik&İnovasyon Kariyer Kulübü) tarafından Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsünde düzenlenen etkinlikte bölüm Akademisyenlerinden Umut Mert ile buluştu.

Okyanus Koleji Mimarsinan Kampüsü Ekonomi &İşletme ve Girişimcilik&İnovasyon kariyer Kulübü öğrencileri İstanbul Bilgi Üniversitesi Akademisyenlerinden Umut Mert ile bir araya geldi.

Öğrencilerimiz, Ekonomi, İşletme , Marketing, Girişimcilik bölümleri hakkında bilgi sahibi olurken merak ettikleri sorulara da yanıt bulmaya çalıştılar.

Etkinlik sonunda öğrencilerimiz, tüm etkinlik boyunca kendilerine eşlik eden Rehber Öğretmenlerimiz Sibel Çetiz ve Feyza Nur Bayram ile Santral Kampüsünde yer alan müzeyi ziyaret edip kampus yaşamı hakkında da yerinde gözlem yapma fırsatı buldular.


Haber
:
Sevil Kılıç
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Sibel Çetiz, Feyza Nur Bayram
Tarih
:
28 Kasım 2018, Çarşamba 13:11
Okunma
:
813 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları