Mimaroba Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Mimarsinan Okyanus Koleji OBİT Başarısı
Mimarsinan Okyanus Koleji OBİT Başarısı Mimarsinan Okyanus Koleji OBİT Başarısı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Lise Öğrencilerimiz Finalde

Okyanus Kolejleri Bilim İnovasyon Ve Tasarım Yarışması (OBİT) 26 Nisan 2019 tarihinde  Bargem katkılarıyla bu yıl 3. Kez Kemerburgaz şubesinde düzenlendi. Endüstriyel Tasarım, Sanatsal Tasarım, Bilişimsel Tasarım ve Çevre/Enerji Tasarımları olmak üzere 4 ayrı kategoride gerçekleşen yarışmaya Mimarsinan Okyanus Koleji 11. Sınıf öğrencileri, Lara ARSLAN ve Aleyna DURSUN  Fizik Öğretmeni Gülşen ABİ danışmanlığında ‘Sanatsal Tasarım’ dalında katıldılar. 

Öğrencilerimiz aylar öncesinden fikir ve araştırma kısmıyla yoğun olarak ilgilendiler. Kendi el emekleri ve uğraşlarıyla fizik ve sanatı aynı noktada buluşturdular ve  ‘NebulART’ isimli projeyle finalistler arasına girmeyi başardılar. Finalist olduklarını öğrendikten sonra çalışmalarına hız veren öğrencilerimiz  Nebula görsellerini günlük hayatta kullanabilecekleri kolyeler, ayakkabılar, tişörtler ve süs eşyalarıyla bütünleştirdiler. 

Finalist olmaya hak kazanan on proje içerisinden 3. Olarak  çeyrek altın ödülünü kazandılar. Öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.  

 


Haber
:
Sevil Kılıç
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Sibel Çetiz
Tarih
:
30 Nisan 2019, Salı 16:09
Okunma
:
1.035 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları