Mimaroba Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Mimarsinan Okyanus Koleji Lise Kademesinde Cambridge Sertifika Heyecanı!
Mimarsinan Okyanus Koleji Lise Kademesinde Cambridge Sertifika Heyecanı! Mimarsinan Okyanus Koleji Lise Kademesinde Cambridge Sertifika Heyecanı!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Mimarsinan Okyanus Anadolu Lisesinde,Cambridge sınavında başarılı olan öğrencilerimiz, 5 Ekim 2018 Pazartesi günü Mimarsinan Okyanus Koleji konferans salonunda düzenlenen törenle sertifikalarını aldılar.

Okyanus Kolejleri'nin sınav merkezi olduğu Cambridge sınavında başarılı olan öğrenciler 5 Ekim 2018 Pazartesi günü Mimarsinan Okyanus Koleji konferans salonunda yapılan törenle sertifikalarını aldılar.

Avrupa dil çerçevesinde kabul gören bu sınavların KET, PET, FCE seviyelerinden sertifika almaya hak kazanan öğrencilere sertifikalarını bu sınav maratonunda onları yalnız bırakmayan Mimarsinan Okyanus Koleji İngilizce zümre başkanı Seda Diker ve Leyla Serdar tarafından verildi. Sertifika töreninin sunuculuğunu yine İngilizce öğretmeni olan Leyla Serdar yaptı. Törende Cambridge sınavının içeriği ve önemi hakkında bilgiler verildi.Sertifikalar alkışlar eşliğinde ve coşku ile sahiplerini bulurken ,öğrencilerimiz sertifika almanın mutluluğunu yaşadılar.Başarılarımızın katlanarak artması temennisi ile …


Haber
:
Sevil Kılıç
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Sibel Çetiz
Tarih
:
09 Ekim 2018, Salı 15:31
Okunma
:
996 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları