Mimaroba Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Mimarsinan Okyanus Koleji İstanbul Teknik Üniversitesinde
Mimarsinan Okyanus Koleji İstanbul Teknik Üniversitesinde Mimarsinan Okyanus Koleji İstanbul Teknik Üniversitesinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Mimarsinan okyanus Koleji Mimarlık Kariyer Kulübü ve Mühendislik Kariyer Kulübü kulüp başkanlarımızın birlikte organize ettiği etkinlikte İstanbul Teknik Üniversitesindeydik.

Mimarlık Kulüp başkanımız İpek Turhan ve Mühendislik Kulüp başkanımız Saime Gür tarafından düzenlenen etkinliğimizde öğrencilerimiz Uçak Mühendisliği bölümünden İbrahim Karamavuş,Kontrol Otomasyon Mühendisliği Bölümünden Cemre Apaydın, Elektronik Haberleşme Mühendisliği bölümünden Aydıncan Süleymanoğlu ile bir araya geldi.

Öğrencilerimiz İTÜ Mimarlık Mühendislik bölümleri hakkında genel bir bilgilendirme alırken Üniversite bünyesinde yürütülen Öğrenci Çalışmaları, devam eden Projeler, Yatay geçiş koşulları, Sosyal Kulüp etkinlikleri ve hatta Kampüs Lokasyonlarına kadar pek çok bilgiyi öğrenme şansı yakaladı.

Seminer sonunda öğrencilerimiz servislerimiz ile Üniversite öğrencileri eşliğinde kampüs turu yapıp kendilerine gün boyu eşlik eden Rehber Öğretmenleri Sibel Çetiz ile kampüs içi serbest zaman etkinliğinde kampus yaşamını gözlemleme fırsatı yakaladılar.


Haber
:
Sevil Kılıç
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Sibel Çetiz
Tarih
:
27 Mart 2019, Çarşamba 12:15
Okunma
:
946 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları