Mimaroba Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Mimarsinan Okyanus Kolej ”18 Mart” Anma Töreni
Mimarsinan Okyanus Kolej ”18 Mart” Anma Töreni Mimarsinan Okyanus Kolej ”18 Mart” Anma Töreni
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
18 Mart 2019 Pazartesi günü, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma gününün 104. yıl dönümü, Mimarsinan Okyanus Kolejinde yapılan etkinliklerle saygı ve gurur ile anıldı.Törende kutlu ve yüce zaferin mimarları Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz anıldı.

Kazandıkları zaferi gelecek nesillere aktarmak gayesiyle konferans salonunda oratoryo, koro, barkovizyon gösterisi, şiir ve etkileyici video yayınları Tarih Zümre Başkanımız Sibel Mutlu tarafından organize edildi.Bir kez daha hep birlikte“Çanakkale Geçilmez” dedik.

Törenimizde öğrencilerimizin Müzik Öğretmenimiz Pınar Günday’ın yönetiminde hazırladığı Koro ile canlı performansları salondaki herkese duygulu anlar yaşattı.

Tiyatro Öğretmenimiz Ayça Yavuzok’un hazırladığı tiyatro gösterisinde, Mustafa Kemal Atatürk’ün, savaş sırasında “BEN SİZE SAVAŞMAYI DEĞİL, ÖLMEYİ EMREDİYORUM.” diyerek askerlerini şahlandıran bölüm sahnelendi. Çanakkale’de vatanı için savaşıp şehit olmuş askerlerimizin savaşta hem gurur hem de hüznün iç içe sergilendiği an’a ait bu canlandırmalar, Çanakkale’deki mücadelenin ne denli büyük ve etkileyici olduğunu konferans salonunda bulunan herkese bir kez daha hissettirdi.


Haber
:
Sevil Kılıç
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Sibel Çetiz
Tarih
:
27 Mart 2019, Çarşamba 17:37
Okunma
:
771 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları