Mimaroba Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Mimarsinan Okyanus Hukuk Kariyer Kulubü “OKYANUS KARİYER KONUŞMALARI”
Mimarsinan Okyanus Hukuk Kariyer Kulubü “OKYANUS KARİYER KONUŞMALARI” Mimarsinan Okyanus Hukuk Kariyer Kulubü “OKYANUS KARİYER KONUŞMALARI”
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Kariyer Kulüplerimiz ile yıl içinde gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimizi Okyanus Kariyer Konuşmaları ile taçlandırdık. Öğrencilerimize gelecekteki kariyerlerine ilham verecek , yol gösterecek ülkemizin yetiştirdiği değerli isimlerle öğrencilerimizi buluşturduğumuz Okyanus Kariyer Konuşmalarının ilki Hukuk Kariyer Kulübümüzün katkılarıyla gerçekleştirildi.

Beylikdüzü Kampüsünde, İstanbul’da yer alan tüm Hukuk Kariyer Kulüplerimiz için gerçekleştirilen “Okyanus Kariyer Konuşmaşları”na Mimarsinan Kampüsü olarak bizler de hazır bulunduk.

Marmara Üniversitesi öğretim görevlisi Doç. Dr. Mehmet Emin Alşahin, ‘Ceza ve Ceza Usulü Hukuku’ başlığı altında gerçek olaylar ve örnek vakaları paylaştı. ‘Hukukta Marka Olmak’ başlıklı konuşmasında Doç.Dr. Fatih Serbest, hukukun dalları, hukuk öğrenimi, uluslararası ticaret hukuku, hukuk insanının kişilik özellerinin neler olması gerektiği konularında bilgilerini interaktif bir sunumla gerçekleştirdi. Medya alanında da başarılı bir kariyeri olan Avukat Özlem ŞEN ‘Avukatlık Mesleğinde İletişim ve Beden Dili’ seminerinde öğrencilere temel kariyer becerisi olarak iletişimin püf noktalarını anlattı. İstanbul Üniversite öğretim üyesi Prof. Dr. Bahadır Erdem günün son konuşmacısı oldu. Kariyer öyküsü ve gençlere hayat başarısının gereklerini heyecanlı bir sunumla aktardı.


Haber
:
Sevil Kılıç
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
sibel çetiz
Tarih
:
16 Ocak 2019, Çarşamba 14:31
Okunma
:
859 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları