Mimaroba Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Lise Kademesi Başkanını Seçti
Lise Kademesi Başkanını Seçti Lise Kademesi Başkanını Seçti
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Öğrencilerde hoşgörü ve çoğulculuk bilincinin geliştirilmesi, öğrencilerde seçme, seçilme ve oy kullanma bilincinin geliştirilmesi gibi becerilerin kazandırılması amacıyla okul başkanlığı seçimi gerçekleştirildi.

Seçim öncesinde her sınıf oylama sonucu şube temsilcilerini seçti. Bu seçimlerde 9-A Sınıf temsilcisi Seymen Demirkaya, 9-B Sınıf temsilcisi Dilara Özkan, 9-C Sınıf temsilcisi Ecrin Sakine Dönmez, 10-A Sınıf temsilcisi Efe Kaya, 10-B Sınıf temsilcisi Mehmet Emir Çelik, 10-C Sınıf temsilcisi Birsen Lara Arslan, 11-A Sınıf temsilcisi Zeynep Eda Akdöş, 11-B Sınıf temsilcisi Emre Reis, 11-C Sınıf temsilcisi Beste Alara Yücel, 11-D Sınıf temsilcisi Gizem Yürekli, 12-A Sınıf temsilcisi Başak Muzik ve 12-B Sınıf temsilcisi Damla Halhallı oldu. Ardından Okul Meclisi için başkanlık adayları, adaylıklarını ortaya koydu. Rehber Öğretmen Yonca Yaprak’ın desteğini de alan meclis adayları afiş ve panolar hazırladı. Aday öğrenciler 5 Ekim 2017 Perşembe günü sınıfları dolaşıp kendilerini tanıttılar.

10 Ekim 2017 Salı günü yapılan seçim sonunda yapılan sayıma göre en fazla oyu alan 11-A Sınıfı temsilcisi Zeynep Eda Akdöş, Mimaroba Okyanus Koleji Lise Kademesi Meclis Başkanlığı Temsilcisi seçildi.


Haber
:
Sevil Kılıç
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Yonca Yaprak
Tarih
:
11 Ekim 2017, Çarşamba 14:16
Okunma
:
1.320 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları