Mimaroba Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | 11. ve 12. Sınıf Öğrencileri Yurt Dışında Eğitim Fırsatları Hakkında Bilgi Edindiler
11. ve 12. Sınıf Öğrencileri Yurt Dışında Eğitim Fırsatları Hakkında Bilgi Edindiler 11. ve 12. Sınıf Öğrencileri Yurt Dışında Eğitim Fırsatları Hakkında Bilgi Edindiler
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Rehber Öğretmenleri Yonca Yaprak ve Hamdi Özen'in organize ettiği etkinlikte çeşitli ülkelerdeki eğitim fırsatları ayrıntılı olarak öğrencilere aktarıldı.

9 Şubat 2018 Cuma günü düzenlenen etkinlikte 11 ve 12. sınıf öğrencileri yurt dışında bulunan üniversiteler hakkında bilgi edindiler. Rehber Öğretmenleri Yonca Yaprak ve Hamdi Özen'in organize ettiği etkinlikte çeşitli ülkelerdeki eğitim fırsatları ayrıntılı olarak öğrencilere aktardılar.

Yurt dışındaki üniversitelere başvuru koşulları nelerdir?, yabancı dil seviyelerinin hangi düzeyde olması gerekmektedir?, hangi ülke üniversiteleri neden tercih edilmektedir? gibi sorular yanıtlarını buldu. 

Ayrıca akademik ve kariyer anlamında öğrencilere sunulan fırsatlar ve ayrıcalıklar konusuna da değinildikten sonra etkinlik soru-cevap şeklinde sona erdi.


Haber
:
Sevil Kılıç
Editör
:
Hüseyin ÜNSAL
Fotoğraf
:
Yonca Yaprak
Tarih
:
13 Şubat 2018, Salı 11:40
Okunma
:
939 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları