Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise

LGS’DEN TEK DERS BAŞARINIZA BURS FIRSATI

“Başarısız öğrenci yoktur, her öğrenci mutlaka bir alanda yeteneklidir” anlayışında olan Okyanus Kolejleri LGS'de Tek Dersten dahi başarılı olan öğrencilere burs imkanı sağlıyor.

Hemen aşağıdaki kutucuklara doğru ve yanlışlarını girerek formu doldur ve tek ders başarına göre Okyanus Kolejlerinde geçerli ne kadar indirim bursu kazanacağını öğren...

LGS’DEKİ DOĞRU VE YANLIŞLARINI GİR,
TEK DERS BAŞARINA GÖRE BURS İNDİRİM ORANINI HESAPLAYALIM.

Ders Doğru Yanlış Net
Türkçe (20 Soru)
Matematik (20 Soru)
Fen Bilimleri (20 Soru)

* Fiyatlar kampüslere göre değişmektedir.

• Kampanya, Lise 1’e kayıt olacak öğrencilerin 1 yıllık eğitim ücretinde geçerlidir, yemek kıyafet gibi eğitim haricindeki hizmetlerde geçerli değildir.
  • 26 haziranda açıklanacak olan MEB Sonuçlarının belgelenmesi ile indirim geçerli olur.
  • İndirim Bursu LGS’deki sadece Türkçe, Matematik ve Fen Bilimleri derslerinden en yüksek olan Tek Dersteki yaptığınız Net sayınıza göre hesaplanır.