Liselere Giriş Sınavı (LGS) Puan Hesaplama | Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise
Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise

LGS’DEN TEK DERS BAŞARINIZA BURS FIRSATI

“Başarısız öğrenci yoktur, her öğrenci mutlaka bir alanda yeteneklidir” anlayışında olan Okyanus Kolejleri LGS'de Tek Dersten dahi başarılı olan öğrencilere burs imkanı sağlıyor.

Hemen aşağıdaki kutucuklara doğru ve yanlışlarını girerek formu doldur ve tek ders başarına göre Okyanus Kolejlerinde geçerli ne kadar indirim bursu kazanacağını öğren...

LGS’DEKİ DOĞRU VE YANLIŞLARINI GİR,
TEK DERS BAŞARINA GÖRE BURS İNDİRİM ORANINI HESAPLAYALIM.

Ders Doğru Yanlış Net
Türkçe (20 Soru)
Matematik (20 Soru)
Fen Bilimleri (20 Soru)
  • Burs Okyanus Koleji Anadolu Liselerinde geçerlidir.
  • Kampanya, Lise 1’e kayıt olacak öğrencilerin 1 yıllık eğitim ücretinde geçerlidir. (Yemek, kıyafet gibi eğitim haricindeki hizmetlerde geçerli değildir.)
  • Burs LGS sonucunun belgelenmesi ile geçerli olur.
  • Türkçe, Matematik veya Fen Bilimleri derslerinin birinden yapılmış en yüksek nete göre bursunuz hesaplanır.