Kemerburgaz Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Kitaplarımızı Değiştirdik Paylaşmayı Öğrendik Dostluğumuzu Pekiştirdik
Kitaplarımızı Değiştirdik Paylaşmayı Öğrendik Dostluğumuzu Pekiştirdik Kitaplarımızı Değiştirdik Paylaşmayı Öğrendik Dostluğumuzu Pekiştirdik
  • Paylaş
Değerler Eğitimi Çalışmaları Devam Ediyor

Öğrencilerimize kitap sevgisini aşılamak, Dünya Kitap Haftasında kitap paydaşlığı sağlamak, paylaşımın önemini vurgulamak, eğlenerek okuma ve paylaşım sağlamak amacıyla Nisan ayı değerler eğitimi çalışmalarında paylaşma değeri sınıflarımızda işlenmiştir.

Paylaşma değeri ile ilgili sınıf öğretmenlerimiz sınıflarda bilgilendirmeler yapmışlardır. Bilgi paylaşmanın, yardım paylaşmanın, dostluk paylaşmanın değeri üzerine öğrenciler ile konuşularak interaktif çalışmalar gerçekleştirilmiştir. 23 Nisan Dünya Kitap Haftası kapsamında her öğrenci okuduğu bir kitabını bir arkadaşı ile paylaşmıştır.

Kitap değişimi yapan öğrenciler aldıkları kitapları okumuşlar ve arkadaşlarına iade ederken en sevdikleri bölümlerin resimlerini çizerek teşekkür etmişlerdir.


Haber
:
Eda Nur OĞUZ
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
12 Mayıs 2017, Cuma 17:59
Okunma
:
14.696 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları