Kemerburgaz Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Okyanus Lise Öğrencileri Tübitak Proje Yarışmasına Damga Vurdu!
Okyanus Lise Öğrencileri Tübitak Proje Yarışmasına Damga Vurdu! Okyanus Lise Öğrencileri Tübitak Proje Yarışmasına Damga Vurdu!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
TÜBİTAK tarafından düzenlenen, 48. Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması' nda Okyanus Koleji öğrencileri bu yıl da büyük bir başarıya imza attı.

Okyanus Koleji lise öğrencileri, 27-29 Mart  2017 tarihlerinde gerçekleştirilen TÜBİTAK Bölge Finalleri'nde; Biyoloji, Kimya, Edebiyat, Tarih, Kodlama, Matematik, Teknoloji Tasarım ve Coğrafya alanlarında hazırladıkları 115 projeyle en çok proje üreten okul oldu ve 25 Bilimsel Proje ile Tübitak Lise Öğrencileri Arası Proje yarışmasında finale kalarak yarışmaya damgasını vurdu. Okyanus öğrencileri finale kalan projelerinden 8 birincilik, 3 ikincilik ve 2 üçüncülük başarısı kazandı.

Öğrencilerimiz yıl boyunca okullarında ve üniversitelerden aldıkları destekle hazırladıkları çalışmaları sergilediler ve akademisyenlerden oluşan değerlendirme jürilerine sunum yaptılar.

Türkiye genelinde en fazla proje çalışması yürüten ve her yıl en çok proje ile Tübitak bölge finallerine katılmaya hak kazanan öğrencilerimizin çalışmalarını planlayan ve destek veren başta BARGEM (Bilimsel Araştırma ve Geliştirme Merkezi) ekibimize ve danışman öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.  Bölge Finallerinde Okyanus Kolejleri'ni başarıyla temsil eden öğrencilerimizi kutluyoruz.

Basında Çıkan Haberler:

https://www.google.com.tr/amp/www.hurriyet.com.tr/amp/tubitak-proje-yarismasinda-13-calisma-ile-dere-40412225

http://www.dha.com.tr/tubitak-proje-yarismasinda-13-calisma-ile-derece-yaptilar_1488399.html

Başarı Listesini Görmek İçin Tıklayınız
 
 

Haber
:
Fırat TUMBUL
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
18 Nisan 2017, Salı 17:15
Okunma
:
53.032 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Hüseyin Aslangiray / 30 Mart 2017, Perşembe 21:00
Okyanus Koleji lise öğrencileri, 27-29 Mart 2017 tarihlerinde gerçekleştirilen TÜBİTAK Bölge Finalleri'nde göstermiş olduğu başarıdan dolayı kutlar , başarı çıtalarını daha yükseklerde hep birlikte kutlamak dileğiyle önce Adana Okyanus koleji IDARESINI, DEĞERLI ÖĞRETMENLERIMIZI VE TÜM ÖĞRENCILERIMIZI KUTLUYORUM.
Kenan Çolak / 31 Mart 2017, Cuma 08:16
Emeği geçen tüm öğretmenlerimizi ve öğrencilerimiz tebrik ederrim
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları