Kemerburgaz Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Okyanus Beden Eğitimi Zümresi Basketbol Maçına Çağırıyor
Okyanus Beden Eğitimi Zümresi Basketbol Maçına Çağırıyor Okyanus Beden Eğitimi Zümresi Basketbol Maçına Çağırıyor
  • Paylaş
Yeni sezonda Euroleague Basketbol maçlarını Okyanus Ailesi'ne özel avantajlarla izleyebilirsiniz. Anadolu Efes ile Rusya temsilcisi Lokomotiv Kuban'ın karşılaşacakları basketbol maçı 3 Mart 2016 Perşembe günü Saat 21.45'te Abdi İpekçi Arena'da gerçekleşecek.

Okyanus Kolejleri Beden Eğitimi Zümresi; takımı ruhunu, sporun görselliğini, heyecanını ve coşkusunu yaşatmak için Okyanus öğrencilerini Anadolu Efes ile Rusya temsilcisi Lokomotiv Kuban'ın karşılaşacakları basketbol maçını izlemeye davet ediyor.

Turkish Airlines Euroleague’de Anadolu Efes ile Rusya temsilcisi Lokomotiv Kuban ile nefes kesen bir karışlaşma gerçekleşecek. Basketbol maçı 3 Mart 2016 Perşembe günü Saat 21.45'te Abdi İpekçi Arena'da gerçekleşecek.

Karşılaşmada, maç dışında etkinlikler de yer alıyor. Renkli tribün şovları, ödüllü yarışmalar, Efes Kızları’nın nefes kesen dans performansları, renkli tribün şovları, ödüllü yarışmalar gibi etkinlikler de yer alacaktır.

 Okyanus Ailesi'ne özel avantajlar ile bilet alarak etkinliğe katılmak istiyorsanız   bilet@anadoluefessporkulubu.org adresine e-posta gönderebilir ve rezervasyonlarınız için 0533 153 23 57'nolu telefondan Gizem Sezen ile görüşebilirsiniz.

Tüm fikstürü online ve güncel olarak https://www.anadoluefessk.org/fikstur linkinden takip edebilirsiniz.

 


Haber
:
İbrahim CENGİZ
Editör
:
Onca UĞURLU
Tarih
:
22 Şubat 2016, Pazartesi 17:02
Okunma
:
31.576 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları