Kemerburgaz Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Kemerburgaz Okyanus'ta "Big Read Okuma Yarışması" İçin Oxford Standı Açıldı
Kemerburgaz Okyanus'ta "Big Read Okuma Yarışması" İçin Oxford Standı Açıldı Kemerburgaz Okyanus'ta "Big Read Okuma Yarışması" İçin Oxford Standı Açıldı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Kemerburgaz Okyanus Koleji Anadolu Lisesi 9. Sınıf öğrencileri, Oxford tarafından düzenlenen ve Mart ayı sonuna kadar devam edecek olan "Big Read Okuma Yarışması"na katılmak için açılan Oxford standında satılan kitapları inceleyip, satın aldılar.

Zevkli, güvenli ve heyecanlı bir okuma alışkanlığı kazandırmayı, bu vesile ile öğrencilerin dil seviyelerini geliştirmeyi hedef alan ve Mart ayının sonuna kadar devam edecek olan Oxford Big Read Okuma Yarışması'na katılabilmek için, öğrenciler İngilizce öğretmenlerinin de yönlendirmesiyle kendi seviyelerine ve ilgi alanlarına en uygun İngilizce hikaye kitaplarını ve romanlarını açılan Oxford standından satın aldılar.

Öğrencilerin kelime dağarcığı, dinleme ve yazma, dilbilgisi, akıcı konuşma becerileri ve özellikle  İngilizce'yi daha iyi öğrenme konusunda motivasyonlarını geliştirmelerini hedeflemenin yanında, bu geliştirdikleri becerilerini yaratıcı yollarla dışa vurmalarını sağlayacak olan Big Read Okuma Yarışmasına katılacak olan tüm 9. Sınıf öğrencilerine başarılar diliyoruz.


Haber
:
Özlem Canlı
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Buğra Çakır
Tarih
:
11 Şubat 2016, Perşembe 16:53
Okunma
:
1.271 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları