Kemerburgaz Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Kemerburgaz Okyanus Koleji Üniversite Gezisinde
Kemerburgaz Okyanus Koleji Üniversite Gezisinde Kemerburgaz Okyanus Koleji Üniversite Gezisinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Boğaziçi Üniversitesi Okyanus Kolejine Kapılarını Açtı.

Okyanus Kolejleri’nin yedi şubesi Boğaziçi Üniversitesi’nde buluştu.

Kemerburgaz Okyanus Koleji 12. sınıf öğrencileri Rehber Öğretmen Barış ABİ ile Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü’ne gezi gerçekleştirdiler.

13 Nisan Çarşamba günü Bebek’te yer alan Güney Kampüs’te, ilkin üniversite içerisinde diğer şubelerden öğrencilerle buluşuldu. Ardından konferans salonuna geçilerek öğrenciler okulun tarihçesi, lisans-yüksek lisans-doktora bölümleri, sosyal etkinlik alanları ve olanakları, çeşitli öğrenci kulüpleri ve toplulukları hakkında sunumla bilgilendirildi. Sunumun sonunda öğrenciler kendi mesleki kariyer planlarına ilişkin seçimleri doğrultusunda sorular sorarak aydınlatıcı cevaplar aldılar.

Kampüs turu ile geziye devam eden öğrenciler, Boğaziçi’li gençlerle sohbet etme fırsatı bulup, üniversitenin mevcut olanaklarını pratikte gözlemleme ve sınırlıda olsa kullanabilme imkânı buldu.

Gezi süresince Mühendislik Binası’ndaki bir derslikte "Kemerburgaz Okyanus Koleji Boğaziçi’nde Derste" temalı 20 dakikalık bir drama gerçekleştiren öğrencilerimiz, bu sayede gerçek bir üniversite deneyimi de yaşamış oldu.

Son olarak öğrenciler için ayrılan serbest zaman diliminde öğrenciler, etkinlik alanlarında vakit geçirmenin keyfini çıkararak sosyalleşip, ilgilendikleri bölümlerin binalarını gezip, bireysel olarak öğretim üyeleriyle görüşüp mesleklere ilişkin anahtar bilgiler edindiler.


Haber
:
Özlem Canlı
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Barış Abi
Tarih
:
25 Nisan 2016, Pazartesi 12:16
Okunma
:
1.204 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları