Kemerburgaz Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Kemerburgaz Okyanus Koleji Havacılık Kariyer Kulübü IFTE 2016’da
Kemerburgaz Okyanus Koleji Havacılık Kariyer Kulübü IFTE 2016’da Kemerburgaz Okyanus Koleji Havacılık Kariyer Kulübü IFTE 2016’da
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Kariyer Kulüpleri Hız Kesmiyor!

Havacılık ve Mühendislik kariyer kulübü öğrencileri, 6 Mayıs 2016 cuma günü Kemerburgaz Okyanus Anadolu Lisesi Rehber Öğretmeninin organize edip eşlik ettiği, İstanbul Wow Convention Center’da gerçekleştirilen ‘’IFTE’’ havacılık fuarına katıldı. Kariyer kulüpleri etkinliği kapsamında gerçekleştirilen ziyarette öğrenciler havacılık okullarını ve uluslararası havacılık şirketlerini tanıma imkânı bulup, mesleklere ilişkin güncel bilgiler edindi.

Gezi süresince çeşitli simülasyonlarla gerçek hava ulaşım kontrolü deneyimi yaşayarak mesleğin zor, kolay ve bilinen yönlerini havacılık yazılım uzmanları, havacılık okulu öğrencileri ve havayolu yöneticileriyle konuştular.

Fuar esnasında Okyanus Koleji eski öğrencisi şimdilerde dreamflight’ın ortaklarından olan Kaan Özgel ile tanışan öğrencilerimiz, kendisinin havacılık kariyer kulübümüzün ona neler kattığını anlattığı sohbette Okyanus’lu olmanın gururunu bir kez daha yaşadılar.


Haber
:
Özlem Canlı
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Barış Abi
Tarih
:
09 Mayıs 2016, Pazartesi 14:43
Okunma
:
1.497 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları