Kemerburgaz Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Kemerburgaz Okyanus Koleji 10 Kasım’ da Yasta
Kemerburgaz Okyanus Koleji 10 Kasım’ da Yasta Kemerburgaz Okyanus Koleji 10 Kasım’ da Yasta
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
10.11.2018 Cumartesi günü saat 09.05’te saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ü anma töreni başladı.

Kahraman ulusumuzun büyük önderi ve Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80. yıl dönümü. O’nun 1938’de bir on kasım sabahı sona eren hayatını anmak üzere Kemerburgaz Okyanus Koleji olarak tüm kademeler toplandık. Atatürk'ü anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen Atatürk'ü Anma Töreni yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.  Anaokulu kademesi öğrencilerinin çelenk bırakma gösterisiyle başladı. Lise Müdürü Özlem CANLI'nın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından ortaokul ve ilkokul öğrencilerinin oratoryo ve müzik öğretmeni Serhat ASLAN’ın seslendirdiği 10 Kasım şarkısı herkesi duygulandırdı.

Lisesi öğretmenlerinden Gülşah TAMİRCİ ve Elif KARAGÜNEY’in önderliğinde düzenlenen programda ‘Atatürk’ün Bilinmeyenleri’ draması izleyicileri heyecanlandırdı. 11-B sınıfı öğrencilerinden Tufan Torun’un seslendirdiği ‘’Mustafa Kemal’e Seslenme’’ adlı şiir herkesi etkiledi. Lise öğrencilerimizden Başak Culha’nın Atatürk’e yazdığı mektup izleyenlerin gözyaşlarını tutamamasına neden oldu.

Mustafa Kemal’i tanımanın en önemli yolunun onun fikirlerine ve eserlerine yönelmek olduğu vurgulanan törenimiz; velilerin ve öğrencilerin yoğun katılımıyla son buldu.
 


Haber
:
Özlem Canlı
Editör
:
foto_cam
Fotoğraf
:
Tunahan İlikkan
Tarih
:
20 Kasım 2018, Salı 15:42
Okunma
:
974 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları