Kemerburgaz Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Kemerburgaz Okyanus Anadolu Lisesinde 9. Sınıflarla "True False" Yarışması
Kemerburgaz Okyanus Anadolu Lisesinde 9. Sınıflarla "True False" Yarışması Kemerburgaz Okyanus Anadolu Lisesinde 9. Sınıflarla "True False" Yarışması
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Kemerburgaz Okyanus Anadolu Lisesi İngilizce Zümresi 9. Sınıflara "True False" Yarışması Düzenledi

Kemerburgaz Okyanus Koleji İngilizce zümresi 28 Kasım 2018 Çarşamba günü 9. sınıf öğrencilerine yönelik "True False" yarışması düzenledi. Yarışmada öğrenciler kelime, dil bilgisi ve genel kültür sorularına doğru ya da yanlış şeklinde cevap verdiler.  

Öğrencilerin 4’lü gruplardan oluştuğu 2 grup halinde yarıştılar. 9/A ve 9/B sınıfı öğrencileri yarışmacı olarak katıldılar. Yarışmayı A grubu öğrencileri kazandı.

Öğrencilerin değişik aktivitelerle hem İngilizce'yi daha iyi öğrenmelerini hem de bilgilerini daha kalıcı hale getirmesini sağlamak amacıyla düzenlenen yarışmada kazanan grubun üyeleri tebrik edildi.

 İzleyici olan öğrenciler de aynı zamanda genel kültür bilgilerini İngilizce ile bağdaştırarak kullanma şansı bulurken, yarışmacı arkadaşlarını da desteklediler. İngilizce'nin sadece bir ders olmadığı ve günlük hayatta da kullanılabileceğini görerek, yaşayarak keyifli vakit geçirdiler.


Haber
:
Özlem Canlı
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Tunahan İlikkan
Tarih
:
30 Kasım 2018, Cuma 09:36
Okunma
:
678 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları