Kemerburgaz Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Kemerburgaz Okyanus Anadolu Lisesi İngilizce ile Sınırları Kaldırıyor
Kemerburgaz Okyanus Anadolu Lisesi İngilizce ile Sınırları Kaldırıyor Kemerburgaz Okyanus Anadolu Lisesi İngilizce ile Sınırları Kaldırıyor
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Kemerburgaz Okyanus Anadolu Lisesi 9. ve 10 . sınıf öğrencileri, eTwinning proje portalı bünyesinde İtalyan ITI Molinari Lisesi ile “Machinima" projesi kapsamında çalışmalara başladılar.

eTwinning proje portalı bünyesinde, Kemerburgaz Okyanus Anadolu Lisesi 9. ve 10 . sınıf öğrencileri, İngilizce öğretmenleri ile beraber İtalyan ITI Molinari Lisesi ile Machinima" projesi kapsamında çalışmalarına devam ediyor.

Projede yer alan öğrenciler, sınıf ortamında gerçekleştirilen görüntülü tele konferansta İtalya’daki ortak yürüttükleri proje arkadaşlarıyla 7 Mart 2016 Pazartesi günü görüş alışverişinde bulundular.

Öğrencilerin Second Life” isimli sanal platform üzerinde zaman ve mekan sınırlamaları olmaksızın bir araya gelerek kısa filmler çekeceği bu proje öğrencilerin İngilizce sözlü ve yazılı becerilerine, bilgisayar kullanma yetenekleri ve bilişsel zekalarını geliştirmelerine katkı sağlayacaktır.

Okyanus Kolejleri'nden Yeni Projeler Hız Kesmiyor

Daha önce sadece yetişkin ya da üniversite öğrencilerinin katkıda bulunduğu Machinima konseptini ilk kez bir lise projesine uyarlayacak ve bir lise projesi olarak uygulayacak olan Kemerburgaz Okyanus Anadolu Lisesi öğrencilerine ve öğretmenlerine başarılar diliyoruz.

"Machinima, gerçek zamanlı bilgisayar grafikleri motoru kullanarak yapılan üç boyutlu animasyonlara verilen genel bir isimdir. İngilizce Makina ve Sinema kelimelerinin birleşmesiyle ortaya çıkan kelimeyi, Türkçe “Makinima” olarak ifade edebiliriz.


Haber
:
Özlem Canlı
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Buğra Çakır
Tarih
:
15 Mart 2016, Salı 19:27
Okunma
:
1.732 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları