İzmir - Mavişehir Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | İzmir Mavişehir Okyanus Koleji Lisesi "Afiş Hazırlama" Etkinliği
İzmir Mavişehir Okyanus Koleji Lisesi "Afiş Hazırlama" Etkinliği İzmir Mavişehir Okyanus Koleji Lisesi "Afiş Hazırlama" Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Mavişehir Okyanus Koleji Lise öğrencileri edebiyat dersinde okudukları kitapların bölümlerinden oluşan afişler hazırladılar.

Mavişehir Okyanus Koleji Lise öğrencileri, Edebiyat dersi bünyesinde Aralık ayı boyunca okudukları kitaplardan 9. Sınıflar Ahmet Ümit'in "İstanbul Hatırası" kitabını, 10. Sınıflar da Barış Müstecapoğlu'nun "Şamanlar Diyarı" kitabını, 11. Sınıflar ise Zülfü Livaneli'nin "Kardeşimin Hikâyesi" kitabının afişlerini hazırladırlar.

Kitaplarda en çok sevdikleri bölümlerden alıntılar yapan ve kendilerinde bıraktıkları duygulara yer veren öğrenciler, hazırladıkları afişlerini okulda sergilediler.

Öğrencilerin kitapları farklı bir bakış açısıyla değerlendirme imkânı bularak düşüncelerini arkadaşlarıyla paylaştığı afiş etkinliği yıl boyunca farklı kitaplar ile devam edecek.


Haber
:
Eda Yıldırım
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Meryem YÜCESOY
Tarih
:
30 Aralık 2015, Çarşamba 20:47
Okunma
:
6.213 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Cihan Işıkgöz / 29 Haziran 2022, Çarşamba 23:37
Meryem Yücesoy 2014 yilinda Türkçe Öğretmenim di
Kendisi çik degerli Bir Öğretmen İyiki Varsin
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları