Çekmeköy Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Okyanus Öğrencileri Boğaziçi Üniversitesi’ne Çıkarma Yaptılar
Okyanus Öğrencileri Boğaziçi Üniversitesi’ne Çıkarma Yaptılar Okyanus Öğrencileri Boğaziçi Üniversitesi’ne Çıkarma Yaptılar
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Lise Kademesi Etkinliği Olarak Organize Edilen Program LYS’ ye Sayılı Günler Kala Öğrencileri Heyecanlandırdı.

13 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirilen etkinlik Boğaz’da kahvaltı ile başladı. Tüm gün harcayacakları enerjiyi boğaz havası eşliğinde yapılan kahvaltı ile aldılar. Tüm şubelerin rehber öğretmenlerinin de öğrencilere eşlik ettiği gezi, 12.30’da Boğaziçi Üniversitesi’ne giriş yapılmasıyla başladı.

Havanın güzel olmasını da fırsat bilen öğrenciler yürüyerek üniversite kampüsünü gezdiler. Sosyal etkinlik alanlarında bulunan üniversite öğrencileri ile sohbet etme olanağı buldular. Kampüs içinde yapılan kısa gezintinin ardından konferans salonuna geçtiler. Konferans salonunda öğrencileri okulun tarihçesi, lisans-yüksek lisans-doktora bölümleri, sosyal etkinlik alanları ve olanakları, çeşitli öğrenci kulüpleri ve toplulukları hakkında verilecek bir sunum gerçekleştirildi. Yapılan sunumu ilgi ve dikkatle dinleyen öğrenciler, farklı konulardaki sorularına da sunum sonunda cevaplar aldılar.

LYS’ye sayılı günler kala meraklı bekleyişin doruklara çıktığı bu dönemlerde, Boğaziçi Üniversitesi’ne yapılan etkinlik öğrencilerin heyecanına heyecan kattı ve çalışmaların son sürat devam edeceğinin de sinyallerini verdi.


Haber
:
Olcay Kurt
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Yasin Topkaya
Tarih
:
19 Nisan 2016, Salı 11:12
Okunma
:
15.248 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları