Çekmeköy Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Okyanus Koleji Münazara Şenliğinde İlk Karşılaşma Tamamlandı
Okyanus Koleji Münazara Şenliğinde İlk Karşılaşma Tamamlandı Okyanus Koleji Münazara Şenliğinde İlk Karşılaşma Tamamlandı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Öğrenciler Münazara Şenliğinde Birbirleriyle Yarıştı

Çekmeköy Okyanus Anadolu Lisesi öğrencileri 10 Ekim Pazartesi günü münazara etkinliğini gerçekleştirmek üzere Kemerburgaz Okyanus Koleji ile karşı karşıya geldi. Etkinliğe ise Kemerburgaz Okyanus Koleji ev sahipliği yaptı.

Münazarayı lise öğrencilerine sevdirmek, seviyeli bir savunma becerisi geliştirebilmek adına Çekmeköy Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Burcu YILMAZER EYİ danışmanlığı ile 10-A sınıfından Setenay KÜÇÜKBAYRAKTAR,  Tarık BERK UZUNLU, Yunus Emre ARAÇ ve Semi YETİMOĞLU adlı öğrencilerimiz  oldukça güncel bir konu olan ‘’İş saatleri azalırsa verimlilik artar’’ fikrini oldukça seviyeli ve bir o kadar da bilimsel verilerle savundular. Kemerburgaz şubesi öğrencileri ise ‘’İş saatleri azalırsa verimlilik azalır’’ antitezini jüriye kanıtlamaya çalıştı.

Karşılaşma sonucunda Kemerburgaz şubesi öğrencileri galip gelmekle birlikte öğrencilerimiz bu etkinliğin onlar adına oldukça keyifli ve bir o kadar da faydalı bir deneyim olduğunu belirtti. Biz de öğrencilerimize göstermiş oldukları medeni cesaretten dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

 


Haber
:
Serkan Canseven
Editör
:
Fırat TOMBUL
Fotoğraf
:
Burcu YILMAZER EYİ
Tarih
:
12 Ekim 2016, Çarşamba 13:04
Okunma
:
1.831 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları