Çekmeköy Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Okyanus Koleji Kampüsler Arası Almanca Okuma Yarışması Sonuçlandı
Okyanus Koleji Kampüsler Arası Almanca Okuma Yarışması Sonuçlandı Okyanus Koleji Kampüsler Arası Almanca Okuma Yarışması Sonuçlandı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Koleji Almanca Zümresi'nin düzenlediği "Okyanus Koleji Kampüsler Arası Almanca Okuma Yarışması"nda dereceye girenler belli oldu.

 8 Nisan 2016 Perşembe günü İstanbul içi kampüslerden seçilen öğrenciler ile Avcılar Okyanus Koleji'nde düzenlenen  Almanca Okuma Yarışması düzenlendi.  

Öğrenciler ilk olarak daha önce öğretmenleriyle çalıştıkları metinleri okudular ve daha sonra tüm öğrenciler daha önce hiç görmedikleri bir metin okuyarak jüri tarafından değerlendirildiler.

Jürinin yapmış olduğu değerlendirme sonucunda finalistlere son bir metin daha okutularak dereceye giren öğrenciler seçildi.  Öğrenciler büyük bir heyacanla ödülü kimin alacağını bekledi.
Yapılan değerlendirme sonucunda en iyi Almanca metin okuyan öğrenciler arasından Beykent Okyanus Koleji'nden Ayşenur Alper birinci, Fatih  Beyza Nur Yıldırım ikinci, Kemerburgaz  Okyanus Koleji'nden Alper Kerem ise üçüncü oldu.

Okyanus Kolejleri Almanca Bölüm Başkanı Zeynep Taşkın  dereceye giren öğrencilere sertifikalarını ve ödüllerini takdim etti. 

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılar dileriz.


Haber
:
Zeynep TAŞKIN
Editör
:
Onca UĞURLU
Tarih
:
12 Nisan 2016, Salı 19:03
Okunma
:
17.921 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları