Çekmeköy Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Lösemi'nin Farkındayım Etkinliği
Lösemi'nin Farkındayım Etkinliği Lösemi'nin Farkındayım Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
4-8 Aralık tarihleri arasında Çekmeköy Okyanus Koleji Lise Kademesinin LÖSEV'in katkıları ile gerçekleştirdiği ''LÖSEMİ'NİN FARKINDAYIM'' etkinliği kapsamında öncelikle öğrencilerimiz Biyoloji öğretmenleri Selen TEMİZ gözetiminde Buyaka Avm bölgesi çevresinde Lösemi ile ilgili soruları içeren sokak röportajı yaptılar.

Röportaj ile öğrencilerimiz toplumun bu hastalığa dair farkındalığını artırmayı hedeflediler. 100 kişiye yapılan anketin sonuçları analiz edildi. 5 Aralık günü saat 10:30'da LÖSEV yetkilisi Şerife Merkit ile görevli öğrencilerimiz Lösemi'nin tanısı, tedavisi, korunma yolları, ülkemizde görülme oranı ve sağlıklı beslenmenin önemini kapsayan sunum gerçekleştirdiler.

Ayrıca 4-8 Aralık haftası boyunca okulumuz lise katında LÖSEV'den gelen ürünlerin satışı yapıldı. Elde edilen Gelir Görsel sanatlar öğretmeninden de destek alınarak hazırlanan kumbarada toplandı ve vakıfa bağışlandı.

Öğrencilerimiz etkinlik gereği yaptıkları, tüm çalışmalar sonucunda hem yardımlaşmanın hem de hastalığa karşı duyarlılık göstermenin önemi hissettiler.


Haber
:
Gökçe Kanza
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Gökçe Kanza
Tarih
:
15 Aralık 2017, Cuma 16:44
Okunma
:
856 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları