Çekmeköy Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Çekmeköy Okyanus Koleji Anadolu Lisesi Öğrencileri ''LÖSEMİNİN FARKINDAYIM''
Çekmeköy Okyanus Koleji Anadolu Lisesi Öğrencileri ''LÖSEMİNİN FARKINDAYIM'' Çekmeköy Okyanus Koleji Anadolu Lisesi Öğrencileri ''LÖSEMİNİN FARKINDAYIM''
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Çekmeköy Okyanus Koleji’nin görevli öğretmen ve öğrencileri tarafından toplumun lösemi hastalığına dair bilgi düzeyini saptama ve farkındalık düzeyini artırma amacıyla ‘Löseminin Farkındayım’ etkinliği tüm aşamaları ile tamamlandı.

Çekmeköy Okyanus Koleji Biyoloji öğretmeni Selen Temiz’in düzenlemiş olduğu ‘LÖSEMİNİN FARKINDAYIM’ etkinliği kapsamında öğrencilerimiz lösemi hastalığına karşı farkındalığı artırmak için sokak röportajı yaptılar. Ardından hafta içi düzenlenen kermeste Lösev’den gelen ürünlerin yanı sıra geliri artırmak için öğrenciler kendi ürünlerini de satışa sundular.

24 Aralık Pazartesi günü LÖSEV Halkla İlişkiler sorumlusu Şerife Merkit’in ve görevli öğrencilerimizin yaptığı seminer ile löseminin tanısı, tedavisi ve lösemiden korunma yolları videolar eşliğinde aktarıldı.


Haber
:
Cansu Doğan
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
SELEN TEMİZ
Tarih
:
24 Aralık 2018, Pazartesi 15:26
Okunma
:
726 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları