Çekmeköy Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | 5. Geleneksel Alman Günü Kutlaması!
5. Geleneksel Alman Günü Kutlaması! 5. Geleneksel Alman Günü Kutlaması!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejler Almanca zümresi öğrencileri ile birlikte alman kültürünü tanımak ve tanıtmak amacıyla bu yıl 5. düzenlenen Alman Gününü kutladı.

Bir yabancı dil öğrenmek o ülkenin kültürünü tanımakla gerçekleşir. Kültürünü tanıdığımız ülkenin insanları ile daha sağlıklı iletişim kurabilir, farklı milletlerin bakış açısıyla görebiliriz dünyayı.
Bu sebeple her yıl Okyanus Kolejlerinde alman yemeklerin sergilendiği, alman tarihi kültürü vb. tanıtıldığı, çeşitli almanca oyunlar oynanan ve öğrencilerin öğrendikleri dilin kültürünü tanımaya imkan sağlayan bir çok etkinlikler ile Alman Günü etkinliği düzenlenir. Öğrencilerin büyük ilgi duydukları ve keyif aldıkları bu özel gün birde çok güzel bir sosyal sorumluluk projesine destek oluyor.
Bu güzel etkinlik ile öğrenciler hem öğrendikleri dili geliştiriyor, kültürünü tanıyor, eğleniyor hem de  toplumsal sorunların çözülmesinde daha iyi yaşam koşullarının sağlanması ve geleceğe umutla bakabilecek   bireylerin yetiştirilmesine katkıda bulunmak için bilinçleniyorlar.


Haber
:
Zeynep TAŞKIN
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Tarih
:
21 Aralık 2017, Perşembe 13:00
Okunma
:
14.716 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları