Çekmeköy Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | 3. O’mun Birleşmiş Milletler Konferansı
3. O’mun Birleşmiş Milletler Konferansı 3. O’mun Birleşmiş Milletler Konferansı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Model Birleşmiş Milletler Konferansı O’MUN un amacı katılımcıları dünya konuları hakkında bilgilendirmek, öğrenilenleri konferansın 3 günlük sürecindeki komite çalışmalarında işleve dökmektir.

Katılımcıların toplum önünde rahat konuşabilme becerisi edindiği konferans, ikili ve gruplarla kurulan iletişimle bireylerdeki ikna kabiliyetini güçlendirirken bilgiyi kullanabilmeyi öğretir.

Ayrıca daha donanımlı, eğitim ve kültür seviyesi daha yüksek, sosyal bilinci gelişmiş, dünya vatandaşı vizyonu edinmiş, lojistik olarak günden güne gelişen ve gelişecek olan O’MUN da birlikte çalışmak, edinilen tecrübeleri paylaşmak, konuşmak, dinlemek, soru sormak, araştırmak ve bireysel gelişimini hedefleyen bir gençlik platformu oluşturmak da yine temel amaçlar arasındadır.

Antalya Akra Barut Otel’de düzenlenen 3. O'MUN konferansına Çekmeköy Kampüs Lise kademesi olarak katılan öğrencilerimiz 9 B Ceren Naz Atmaca, 10 A Aslı Deniz Ün, 11 C Ecenur Karahasan, Elifnur Karahasan ve Ceydanur Doğan İngilizce Öğretmeni Serkan Alan eşliğinde güzel bir deneyim elde ettiler. Ecenur Karahasan en iyi delege ödülünü kazandı.

 


Haber
:
Cansu Doğan
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
SERKAN ALAN
Tarih
:
14 Aralık 2018, Cuma 10:55
Okunma
:
1.136 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları