Çekmeköy Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | “ÜNİVERSİTE KARİYER STAJ PROGRAMI” ÖĞRENCİLERİMİZE MESLEK TERCİHLERİNDE YOL GÖSTERİYOR.
“ÜNİVERSİTE KARİYER STAJ PROGRAMI” ÖĞRENCİLERİMİZE MESLEK TERCİHLERİNDE YOL GÖSTERİYOR. “ÜNİVERSİTE KARİYER STAJ PROGRAMI” ÖĞRENCİLERİMİZE MESLEK TERCİHLERİNDE YOL GÖSTERİYOR.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Öğrencilerimizin meslek seçimlerini en doğru şekilde belirlemeleri amacıyla bu yıl 4. sünü düzenlediğimiz, “Üniversite Kariyer Staj Programı”mız başarıyla gerçekleşti.

Okyanus Kolejleri’nin, yetenek odaklı öğretim modelini benimsemesinin ve bilimsel çalışmalara verdiği değerin bir ürünü olan Kariyer Staj Programı, Bilimsel Araştırma ve Geliştirme Merkezimiz (BARGEM) koordinatörlüğünde Fen Lisesi 9. sınıfta Bilimsel Okur Yazarlık, Sunum Teknikleri, İnovasyon ve Girişimcilik, Problem çözme becerileri vb.  “Kariyer Dersleri”ni  alan öğrencilerimiz 10. Sınıfa geldiklerinde “Üniversite Kariyer Staj Programı”na katılarak doğru kariyer seçimleri yapma ve lisedeyken üniversite hayatını tanıma fırsatı buluyor.

10 Fen lisesi öğrencilerimiz 13-17 Kasım 2023 ara tatil döneminde İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Sürekli Eğitim Merkezi işbirliği ile gerçekleşen staj programında Mühendislik ve Tıp Fakültelerinde kendileri için özel olarak planlanan derslere katılarak Kariyer Staj Programlarını gerçekleştirdiler. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Avcılar yerleşkesinde İnşaat, Endüstri, Bilgisayar ve Elektrik/Elektronik Mühendislik Fakültelerinde, Cerrahpaşa yerleşkesinde Tıbbi Genetik Anabilim Dalında ve Hadımköy yerleşkesinde Nanoteknoloji ve Biyoteknoloji Anabilim Dalında eğitim alan öğrencilerimiz alanlarında uzman akademisyenlerimizin teorik ve uygulamalı olarak gerçekleştirdikleri derslere katılarak hedefledikleri bölümleri yakından tanıma fırsatı buldular.

17 Kasim 2023 tarihinde programı başarıyla tamamlayan öğrencilerimiz İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörlüğü’nde gerçekleşen törenle üniversite onaylı “Stajyer Öğrenci Katılım Sertifikası” almaya hak kazandılar.

Yeteneklerini keşfedebilen ve geleceğine yön veren tüm lise öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarla dolu bir eğitim ve kariyer hayatı diliyoruz.


Haber
:
Editör
:
Tarih
:
20 Kasım 2023, Pazartesi 15:07
Okunma
:
3.845 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları