Çekmeköy Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | “İçimiz Rahat Olsun”
“İçimiz Rahat Olsun” “İçimiz Rahat Olsun”
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Çekmeköy Okyanus Anadolu Lisesi Psikoloji Kulübü Öğrencileri Psikoloji Kariyer Konuşmaları Etkinliğindeydi...

28 Şubat Perşembe Günü Okyanus Kolejleri Bayrampaşa Kampüsü Konferans Salonunda gerçekleştirilen Psikoloji Kariyer Kulübü öğrencilerinin "İçimiz Rahat Olsun”  isimli etkinliği gerçekleştirildi.

Psikoloji  Kariyer Kulübünün etkinliğine öğrencilerimizin davetini kırmayarak katılan konuşmacılarımız:

Dr. Amin Hosseini (Psikanalist,Medikal Hipnoterapist, Klinik Psikolog), Psikolog Cansu Yurtseven (Öğretim görevlisi ve Tv sunucusu), Psikolog Serdar Vatansever (Uzman klinik psikolog, Bilinç Psikoloji merkezi kurucusu, Tv sunucusu-Bir Yastıkta Kocayalım)

Program Bahçeşehir Psikoloji Kariyer Kulübü Başkanı öğrencimiz Eslem Tuna’nın sunumuyla gerçekleşti.

Dr. Amin Hosseini "Modern Learning System” başlıklı sunumunda öğrencilerin daha yüksek kapasite ile öğrenmeleri, ilgilerinin artması konusunda geleneksel ve modern sistem karşılaştırmalarından bahsetmiştir.

Ardından Psikolog Cansu Yurtseven öğrencilere motivasyon konuşması niteliğinde “Psikoloji 4 değil 6 yıldır” başlıklı sunumunu paylaştı ve psikolojide kariyer planlamanın kendi hayat hikayesiyle harmanlanmış haliyle öğrencileri etkisi altına aldı.

Son konuşmacımız Psikolog Serdar Vatansever “Deli Miyim Ben?” başlıklı konuşmasıyla Türkiye’de psikolog olmanın ne anlam ifade ettiğini eğlenceli sunumu ve “bir psikolog ne yapmaz?” video içeriğiyle psikoloji kariyerine adım atacak olan öğrencilerle hikayesini paylaştı.

Psikoloji Kariyer Kulübü üyesi 250 öğrencinin dinleyici olarak katıldığı Kariyer Konuşmalarına, dinleyiciler arasında Okyanus Kolejleri Genel Müdür Yardımcısı Bekir Mazman, Bayrampaşa Kampüsümüz İdarecileri Cüneyt  Mete, Ayhan Erzi, Rehberlik Anabölüm Başkanımız Bora Serhat Çelik ve İstanbul’daki tüm kampüs rehber öğretmenlerimiz bulunuyordu.

 


Haber
:
Büşra Çolakoğlu
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Özge Doğar
Tarih
:
01 Mart 2019, Cuma 10:44
Okunma
:
609 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları