Bursa - Nilüfer Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Uluslararası İlişkiler ve Diplomasi Kariyer Kulübü Meslek Tanıtımında
Uluslararası İlişkiler ve Diplomasi Kariyer Kulübü Meslek Tanıtımında Uluslararası İlişkiler ve Diplomasi Kariyer Kulübü Meslek Tanıtımında
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Nilüfer Okyanus Koleji kampüsünde 12 Ocak Cuma günü Varna Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu Emrah Şahin uluslararası ilişkiler ve diplomasi kariyer kulübüne meslek tanıtımında bulundu.

Emrah ŞAHİN, Üniversitelerin uluslararası ilişkiler bölümünden mezun olanların hangi alanlarda, hangi ünvanlarla çalıştıklarından, bu meslek için gereken kişilik özelliklerinden, mesleğe dair kendilerini geliştirebilmelerinin ipuçlarından bahsetti ve öğrencilere bunun için kitap ve film önerilerinin olduğu bir liste verdi. Söyleşi tadında geçen bilgilendirme öğrencilerin sorularının cevaplanmasıyla son buldu.

Kariyer kulüpleri etkinlikleri çerçevesinde rehber öğretmen Fazilet AYDIN AKIN tarafından planlanan meslek tanıtımına verdiği destek için Emrah ŞAHİN'e teşekkür belgesi verildi.


Haber
:
Fazilet Aydın Akın
Editör
:
Hüseyin ÜNSAL
Fotoğraf
:
Hatice Şentürk
Tarih
:
20 Ocak 2018, Cumartesi 03:36
Okunma
:
1.124 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları