Bursa - Nilüfer Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Nilüfer İlçe Protokolü Muhammet Yıldırım'ı Kabul Etti
Nilüfer İlçe Protokolü Muhammet Yıldırım'ı Kabul Etti Nilüfer İlçe Protokolü Muhammet Yıldırım'ı Kabul Etti
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Bursa Bölge Koordinatörü Muhammet Yıldırım, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Muharrem Tüfekçi ve Nilüfer ilçesi kaymakamı Mustafa Kılıç'ı ziyaret etti.

Nilüfer ilçesi kaymakamı Mustafa Kılıç yaptıkları görüşmede Nilüfer ilçesinde özel okulla ciddi bir talep olduğunu belirtti. Rüştünü ispatlamış kaliteli bir eğitim kurumu olan Okyanus Kolejleri'nin bölge halkının beklentilerini karşılayacağını böylelikle kısa süre içerisinde talepleri karşılamak noktasında sıkıntıya düşebileceğini düşündüğünü belirtti. İlçelerinde böylesine güzide bir okulun açılmasından memnuniyet duyduklarını belirten Kılıç, okulun ihtiyaç duyduğu her an elinden gelen yardımı yapacaklarını belirttiler.

 
Şube müdürlerinin de katıldığı tanışma toplantısında İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Muharrem Tüfekçi, ilçelerinde her yıl yaklaşık beş bin civarında yeni öğrenciyi eğitim sistemine katıldıklarını belirterek kendilerinin bu ihtiyacı karşılamak için çaba sarf ettiklerini söyledi. Tüfekçi, Okyanus Kolejleri'nin bölgenin eğitimine olumlu katkıda bulunacağını düşündüklerini iletip eğitim çağına giren bu yeni öğrencilerin eğitim ihtiyaçlarının karşılanması noktasında işbirliği içinde olmaktan mutluluk duyacaklarını belirttiler. 
 

Haber
:
Muhammet YILDIRIM
Editör
:
Onca UĞURLU
Tarih
:
06 Aralık 2015, Pazar 21:51
Okunma
:
5.007 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları