Beylikdüzü Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Okyanus Pusulam ile Akıllı Çalışma Zamanı
Okyanus Pusulam ile Akıllı Çalışma Zamanı Okyanus Pusulam ile Akıllı Çalışma Zamanı
  • Paylaş
Eğitimin Navigasyonu "Okyanus Pusulam"

Üniversite Giriş Sınavına hazırlanan ve bir hedefi olan her üniversite adayının en büyük ihtiyacı kendi performansını takip edebilmesidir. Bunun için gereken iki şey ise doğru ölçüm ve iyi bir sistemdir. Okyanus Pusulam uygulaması işte tam bu sebeple var.

Okyanus Pusulam uygulamasını kullanarak üniversitede okumak istediğiniz bölümleri MAPP Kariyer Analiz Testinin sonuçlarını da göz önünde bulundurarak belirlediniz ve güncellediniz.
Okulların açıldığı ilk hafta Hazır Bulunuşluk Sınavına girerek geçmiş yıllarda edindiğiniz kazanımların ne kadarını hatırladığınızı ve kullanabildiğinizi gördünüz.
Artık yeni kazanımları öğrenme, eksik kazanımları da tamamlamak için doğru zaman. Çünkü üniversite giriş sınavında yaklaşık 1200 konuyu bilmen, hatırlaman ve o konu ile ilgili çoktan seçmeli veya açık uçlu soruyu çözmen gerekiyor.

 

Eğitim Setinde bulunan soru bankalarında ki soruları OKYANUS PUSULAM’ın Akıllı Öneri sistemine göre çözmeye başlayabilir, çözemediğin soruların ise çözümlü videolarına internet üzerinden ulaşabilirsin. 

 

Okyanus Yayıncılık soru bankaları için;
Tüm video çözümlü testlerimizin ilk sayfasının başında bir kare barkod ve bu barkodun altında bir kod bulunmaktadır. İlgili testin videosunu izlemek isteyen öğrenci üç yoldan videolara ulaşabilir;

1) www.akilliogretim.com internet sitemize girerek sağ üstte bulunan arama çubuğunda kodu arayarak teste ait video çözümlere ulaşılabilir.
2) Akıllı telefonlara yüklenecek herhangi bir kare barkod okuyucu uygulama ile kare barkod okutularak teste ait video çözümlere ulaşılabilir.
3) Akıllı telefonlara yüklenecek Okyanus Video Çözüm uygulaması ile hem kare barkod okutularak hem de kodu arayarak teste ait video çözümlere ulaşılabilir.

Okyanus Video Çözüm uygulaması videosuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

 

Kültür Yayıncılık soru bankaları için;
www.dijiogrenci.com sitesini ziyaret etmen yeterli.

Kullanım videosunu izlemek için buraya tıklayın.


Haber
:
Ömer AÇIKYÜREK
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Tarih
:
26 Ekim 2017, Perşembe 23:43
Okunma
:
14.168 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları