Beylikdüzü Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü Vefatının 80. Yılında Saygı ve Rahmetle Anıyoruz
Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü Vefatının 80. Yılında Saygı ve Rahmetle Anıyoruz Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü Vefatının 80. Yılında Saygı ve Rahmetle Anıyoruz
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Büyük Önder Atatürk’ün 10 Kasım 1938’de ebediyete intikal edişi Türk milletini derin bir üzüntüye boğmuştur. O’nun ani ve apansız ayrılışı bütün Türk halkını derinden etkilemiş ve aramızdan ayrılışının 80. yılında bile halkının ve dünyanın üzerindeki etkisini sürdüren tek liderdir.

Büyük Önder Atatürk’ün 10 Kasım 1938’de ebediyete intikal edişi Türk milletini derin bir üzüntüye boğmuştur. O’nun ani ve apansız ayrılışı bütün Türk halkını derinden etkilemiş ve aramızdan ayrılışının 80. yılında bile halkının ve dünyanın üzerindeki etkisini sürdüren tek liderdir. “Ata’mızı Anma Programımız” konferans salonumuzda saat 09.05’te saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başladı. Ardından okul müdürümüz, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.
Bütün kademelerden öğrenciler, Ata’larına özlemlerini şiirlerleve oratoryo ile dile getirdiler. Mustafa Kemal Atatürk’ü yokluğunda, yolunda, özlem, saygı ve minnetle anıyoruz. Programda emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür eder, atamızı saygıyla anarız.


Haber
:
Sabriye Kayaş
Editör
:
foto_cam
Fotoğraf
:
Sabriye KAYAŞ
Tarih
:
10 Kasım 2018, Cumartesi 17:01
Okunma
:
1.369 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları