Beylikdüzü Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Beylikdüzü Kampüsü 12. Sınıfların Mezuniyet Sevinci
Beylikdüzü Kampüsü 12. Sınıfların Mezuniyet Sevinci Beylikdüzü Kampüsü 12. Sınıfların Mezuniyet Sevinci
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beylikdüzü Okyanus Koleji 12. Sınıf öğrencileri, 26 Mayıs 2017 Cuma tarihinde gerçekleşen mezuniyet töreninde kep atarak liseye veda ettiler.

Beylikdüzü Okyanus Koleji 12. Sınıf öğrencileri, 26 Mayıs 2017 Cuma tarihinde gerçekleşen mezuniyet töreninde kep atarak liseye veda ettiler.

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşımızın okunmasından sonra program, Okul Müdürü Seval Yüksel’in ve Okul Müdür Yardımcısı Edip Aytemur’un yaptığı açılış konuşmaları ile başladı. Konuşmadan sonra okulumuzun müzik grubunun verdiği mini konser, öğrencilerimize ve ailelerine güzel dakikalar yaşattı. Okul birincimiz Esra Demirel'in konuşmasından sonra plaket sunumu yapıldı ve adının bulunduğu rozet Yaş Kütüğü’ne çakıldı. Manevi değerlerimizin başında gelen bayrak ve flama teslimi öğrencilerimiz arasında gerçekleşti.

12. sınıf danışman öğretmenlerimiz mezuniyet belgelerini öğrencilerimize verdikten sonra, mezuniyet pastasını öğrencileriyle birlikte kestiler. Öğrencilerimiz keplerini büyük bir heyecanla havaya atıp aileleriyle büyük bir sevinç yaşadılar. Bu onur verici anlar öğrencilerimize ve ailelerine tarif edilmez duygular yaşattı. Öğrencilerimizin müzik eşliğinde eğlenmesiyle törenimiz sona erdi.

Her zaman Okyanus Ailesi'nin bir ferdi olacak olan öğrencilerimizi sevgiyle uğurlarken, bundan sonraki hayatlarında onlara sağlık mutluluk ve başarı diliyoruz.


Haber
:
Sabriye Kayaş
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
sabriye kayaş
Tarih
:
30 Mayıs 2017, Salı 10:16
Okunma
:
1.527 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları