Beylikdüzü Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | 18 Mart Çanakkale Şehitlerini ve İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif Ersoy’u Anma Töreni gerçekleşti
18 Mart Çanakkale Şehitlerini ve İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif Ersoy’u Anma Töreni gerçekleşti 18 Mart Çanakkale Şehitlerini ve İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif Ersoy’u Anma Töreni gerçekleşti
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Lise Kademesi tarih öğretmenleri öncülüğünde gerçekleşen etkinliğe; Edebiyat, Resim ve Müzik zümreleri de destek verdi.

18 Mart Çanakkale Şehitlerini ve İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif Ersoy’u Anma Töreni Beylikdüzü şubesinde gerçekleşti.

Lise Kademesi tarih öğretmenleri öncülüğünde gerçekleşen etkinliğe; Edebiyat, Resim ve Müzik zümreleri de destek verdi.

Okul Müdürümüz Seval Yüksel’in yaptığı açılış konuşmasının ardından, Çanakkale Şehitleri’ne adlı şiir okundu. Seyit Onbaşı, Kadın Keskin Nişancılar ve Çanakkale Destanı’nı yaratan Kahramanlarımız öğrencilerimizin anlatımlarıyla anıldı. Ayrıca törende Müzik zümresinin hazırladığı Çanakkale Şehitlerimize Özel adlı video gösterimi yapıldı ardından da Tarih zümresinin hazırladığı video izlendi.

Etkinlikte 9 ve 10. Sınıf öğrencilerimiz yer aldı. Burak Can Altun, Emir Özdaş, Göktuğ Gül, Fatma Ülbeği, Almila Bozdemir, Mert Şenyüz, İlay Karaduman, Sena Çelik, Yağmur Küre, Defne Alev, İrem Sayıl, Ezgi Özerden ve Fatih Fil’e katkılarından dolayı teşekkür ederiz.


Haber
:
Sabriye Kayaş
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Sabriye KAYAŞ
Tarih
:
16 Mart 2018, Cuma 22:15
Okunma
:
2.519 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları