Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar Ortaokulu | Haber | Üstün Zekalılar ve Yetenekliler Okulu Öğrencileri Kitap Okuma Bahçesinde
Üstün Zekalılar ve Yetenekliler Okulu Öğrencileri Kitap Okuma Bahçesinde Üstün Zekalılar ve Yetenekliler Okulu Öğrencileri Kitap Okuma Bahçesinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Üstün Zekalılar ve Yetenekliler Okulu 1-E sınıfı öğrencileri Türkçe dersinde ana düşünce üzerinden hareketle kavramların öğretimi gerçekleştirildi.

Öğrenciler kitap okuma bahçesine kendi bulundukları harf gruplarını içeren kavram temelli öğretime tema olarak uygun olan birer kitap edindirilerek yönlendirildi. Öğrencilere ilgili yönergeler verildi ve mindfull bir okuma ortamı sağlandı. Okuma için ayrılan süre tamamlandığında kitapları ile ilgili analizleri paylaşan öğrenciler ile anlamı bilinmeyen kelimeler üzerine konuşularak yaratıcı empati etkinliği ile bu kavramların pekiştirilmesi sağlandı.

Bu etkinlikte kitap konularında çeşitlilik olması kavramların sayısındaki verimi artırmış ve öğrenme ortamını zenginleştirmiş oldu. Akran öğrenmesi ve yaşamla ilişkilendirmede başarıyla sağlanarak bilinenden bilinmeyene keyifli bir yolculuk yapıldı.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Şükran Avcı
Tarih
:
07 Ocak 2020, Salı 16:59
Okunma
:
1.012 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları