Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar Ortaokulu | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji 2014-2015 Eğitim Yılına Merhaba Dedi
Bahçeşehir Okyanus Koleji 2014-2015 Eğitim Yılına Merhaba Dedi Bahçeşehir Okyanus Koleji 2014-2015 Eğitim Yılına Merhaba Dedi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bu yıl ilk olarak okula başlayacak olan anaokulu, ilköğretim 1. sınıf ve ortaokul 5. sınıf öğrencileri, 08 Eylül 2014 Pazartesi Günü Oryantasyon programıyla yeni eğitim öğretim yılına merhaba dedi.

Bahçeşehir Okyanus Koleji anaokulu, ilköğretim 1. sınıf ve ortaokul 5. sınıf öğrencileri yeni eğitim ve öğretim yılına oryantasyon programıyla bir hafta erken başladı. Okula uyumlarını sağlamak adına yapılan Oryantasyon Programı’nda öğrenciler danışman öğretmenleri ile daha yakından tanışma fırsatı bulurken yeni arkadaşları ile tanışıp yeni öğretim yılına eğlenceli bir başlangıç yaptı.

Öğrenciler Kadar Veliler de Heyecanlıydı

Türkiye’nin Eğitim Markası Okyanus Kolejleri İstanbul’da 14 kampüsü ve yeni açılan Adana Okyanus Koleji ile yeni öğrencilerini ağırladı. Heyecanlı bir başlangıç yapan Bahçeşehir Okyanus öğrencileri kadar veliler de heyecanlıydı. İlk gün heyecanını öğrencileri ile birlikte yaşayan veliler, Oryantasyon Tanıtım’ı için hazırlanan kokteylden sonra konferans salonuna geçtiler. Bahçeşehir Okyanus Koleji Müdürü Erdem Üzam ‘Okul Kuralları’ ve ‘Okyanusta Yaşam’ başlıklı bilgilendirme sunumu yaptı. Okyanus Kolejleri’nin İngilizce başarısının arkasındaki eğitim kalitesini Bahçeşehir Okyanus Koleji İngilizce Zümre Başkanı Sevil Süngü velilere aktardı. Oldukça verimli geçen program, PDR Bölüm Başkanı ve Aile Danışmanı Serhat Bora Çelik’in ‘Şimdi Okullu Olduk’ semineri ile son buldu.

Bu yıl ilk olarak Anaokulu, İlk Öğretim 1. Sınıf ve Ortaokul 5. Sınıf öğrencilerine yeni eğitim öğretim yılında başarılar dileriz.

 


Haber
:
Mehmet KAPAN
Editör
:
Mehmet KAPAN
Tarih
:
10 Eylül 2014, Çarşamba 10:25
Okunma
:
6.232 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları