Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Tüm Şubelerimizde; Zararlı Bakterilere Karşı Tedbir Amaçlı Nanoteknoloji ile Hijyen Çalışması Yapıldı.
Tüm Şubelerimizde; Zararlı Bakterilere Karşı Tedbir Amaçlı Nanoteknoloji ile Hijyen Çalışması Yapıldı. Tüm Şubelerimizde; Zararlı Bakterilere Karşı Tedbir Amaçlı Nanoteknoloji ile Hijyen Çalışması Yapıldı.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Periyodik şekilde yapılan nano teknoloji ile hijyen çalışması, profesyonel ve tecrübeli ekipler tarafından tüm şubelerimizde uygulandı. 

Nano teknoloji ile hijyen çalışması, alkol ve herhangi bir kimyasal içermeyen, uygulanan alanlarda en az 6 aylık koruma sağlayan, insan sağlığı ve doğa için hiçbir şekilde tehdit oluşturmayan ve havada uçuşan patojenlere karşı da etkisi kanıtlanmış en modern koruyucu hijyen uygulamalarından biridir.

2010 yılı sonrasında geliştirilen teknoloji, TSE belgelerine sahip ve günümüzde toplu taşıma araçları, tıp fakülteleri hastaneleri, avm’ler başta olmak üzere kapalı alanlarda kullanımına devam edilen bir çalışmadır. Periyodik şekilde yapılan nano teknoloji ile hijyen çalışması, profesyonel ve tecrübeli ekipler tarafından tüm şubelerimizde uygulandı.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
03 Mart 2020, Salı 09:12
Okunma
:
4.077 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları