Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler Okulu 2-E Sınıfı Esnek Öğrenme Grubu Öğrencileri ‘’Modelleyerek Çarpma Yapıyorum’’ Etkinliğinde,
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler Okulu 2-E Sınıfı Esnek Öğrenme Grubu Öğrencileri ‘’Modelleyerek Çarpma Yapıyorum’’ Etkinliğinde, Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler Okulu 2-E Sınıfı Esnek Öğrenme Grubu Öğrencileri ‘’Modelleyerek Çarpma Yapıyorum’’ Etkinliğinde,
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler Okulu 2-E Sınıfı Esnek Öğrenme Grubu Öğrencileri ‘’Modelleyerek Çarpma Yapıyorum’’ adlı etkinliği yaptılar.

Öğrenciler ile Matematik  dersinde Çarpma İşlemini Görsellerle İfade Etme konusu işlendi. Öğretmen, sınıfa içi küçük tahtadan oluşan küplerle dolu bir kutu ile girdi. Öğrencilere ‘’Çarpma işlemi ile bu küpleri kullanarak nasıl bir ilişki kurabiliriz? Sizlerden bu küpleri kullanarak çarpma işlemini anlatmanızı istesem nasıl bir  yol izlersiniz ? sorularını sordu. Bu sorular doğrultusunda öğrencilerin görüşleri alındı.

Öğrencilere küpleri kullanarak kendi çarpma işlemlerini oluşturmalarını ve herkesin birbirinin yapmış olduğu işlemlerin sonuçlarını yapmalarını istedi.Böylece öğrencilerin eğlenerek öğrenmeleri sağlandı.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Sena Elmas
Tarih
:
03 Mart 2020, Salı 09:28
Okunma
:
939 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları