Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Güzel Sanatlar Lisesi | Haber | Okyanus Kolejleri, Açılış Resepsiyonu Büyük Coşku ile Gerçekleşti…
Okyanus Kolejleri, Açılış Resepsiyonu Büyük Coşku ile Gerçekleşti… Okyanus Kolejleri, Açılış Resepsiyonu Büyük Coşku ile Gerçekleşti…
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri, Açılış Resepsiyonu Büyük Coşku ile Gerçekleşti…

Okyanus Kolejleri 2022-2023 Eğitim Öğretim açılış resepsiyonu 22 Ağustos tarihinde Kemerburgaz kampüsümüzde kurucumuz, genel müdürümüz, yönetim kurulu, İstanbul şubelerimizin eğitim yöneticileri ve öğretmenlerimizin katılımı ile gerçekleşti.

Açılış konuşmasını, Lise Rehberlik Ana Bölüm Başkanımız Bora Serhat Çelik gerçekleştirdi. Konuşmasında, Okyanus Ailesinin bir parçası olan çalışma arkadaşlarının haklı gururunu dile getirdi ve bu aileye yeni katılan öğretmenleri ayrıca tebrik etti. 19 yılda 95 Dünya başarısı, 272 Türkiye başarısına imza atan Okyanus Kolejlerinde yeni başarılar için eğitim öğretim döneminin çalışmalarının başlamasından duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Genel Müdür Sn.Lokman Demiray konuşmasında, Okyanus Kolejlerinde uygulanan eğitim modellerin öğrencinin başarısına yansımalarını, çocuklarımızın geleceğini inşa etmekteki öğretmenin rolünü aktarırken Okyanus markasını bugünlere taşımaya katkı sağlayan tüm öğretmenlere teşekkür etti.

Son olarak duygu ve düşüncelerini aktarmak üzere sahneye çıkan Kurucumuz Sn.Orhan Özbey, kendisininde bir öğretmen olduğunu ve öğretmenlik yaptığı dönemlerdeki tecrübelerini anlattı. Okyanus Kolejlerinin ilk kurulduğu 2004 yılından bu yana markanın güven çerçevesinde büyüme sürecinden bahsederken, insanda var olan ruh, beden, akıl ve duyguların gelişmesine yönelik bilim, sanat ve spor çalışmalarının çocukların eğitimine katkısını ve bu çalışmaların uygulanacağı mekanların Okyanus Koleji kampüslerinde eğitim sisteminin temelini oluşturduğunu dile getirdi. 

Tarihi Kemerburgaz su kemerlerinin yanı başında gerçekleşen etkinlikte, Açılış konuşmaları sonrası canlı müzik, lazer gösterileri ve orkestra ile davetliler keyifli bir akşam geçirdi.

Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve Adanadaki kampüslerimizde ise bölge koordinatörlerimizin düzenlediği toplantı ve etkinliklerle açılış programları gerçekleştirildi.


Haber
:
Editör
:
Tarih
:
25 Ağustos 2022, Perşembe 16:33
Okunma
:
19.583 defa okunmuş

  • Paylaş
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları