Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, Güzel Sanatlar Lisesi | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji Mühendislik Seminerinde
Bahçeşehir Okyanus Koleji Mühendislik Seminerinde Bahçeşehir Okyanus Koleji Mühendislik Seminerinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri liselerinde Üniversiteye hazırlık çalışmaları kapsamında Kariyer Kulüpleri etkinlikleriyle öğrencilere meslekleri tanıtmaya devam ediyoruz.

Üniversiteye hazırlık çalışmaları kapsamında, Bahçeşehir Kampüsü Rehber Öğretmenleri Özge DELİKAN, Adem MUTLU ve Hilal BURMA'nın organize ettiği Mimarlık Kariyer Kulübünün 29 Aralık Çarşamba günü saat 14:00’de yaptığı etkinlikte, İstanbul Gelişim üniversitesinden Dr. Öğr. Üyesi Serkan Gönen,  Arş. Gör. Özlem Yalçın ve Arş. Gör. Kubilay Ataş’ı ağırladı. 

Gelişim üniversitesinden Dr. Öğr. Üyesi Serkan Gönen Bilgisayar Mühendisliği alanında kariyer yapmak ile ilgili bilgi verdi. Sanal dünyanın her geçen gün artan öneminden ve bu alandaki iş imkânlarından bahsetti. İnternet ortamındaki tehlikeler konusunda bilgi verdi. Arş. Gör. Özlem Yalçın, Uçak Mühendisliği bölümünü anlattı. Bölümün içeriğindeki elektronik ve tasarım ile ilgili konulara da değinerek görseller üzerinden örnekler verdi.

Arş. Gör. Kubilay Ataş ise Elektrik Elektronik Mühendisliği hakkında bilgi verdi. Bu bölümün alt dallarından bahsetti. Bu bölümden mezun olan öğrencilerin hangi alanlarda çalışabileceği konusunda öğrencilerimizi bilgilendirdi. Bu bölümü kazanan öğrencilerin hangi dersleri okuyacağını ve yan dal olanaklarını anlattı. Böylece öğrencilerimizin meslek seçimi konusunda karar vermelerine yardımcı olacak bilgiler paylaşıldı.


Haber
:
Duygu Güner
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Özge DELİKAN, Adem MUTLU Hilal BURMA
Tarih
:
31 Aralık 2021, Cuma 09:51
Okunma
:
1.142 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları