Ataşehir Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar Ortaokulu | Haber | Okyanus Yetenek Gelişim Akademisi'nde Dersler Başladı
Okyanus Yetenek Gelişim Akademisi'nde Dersler Başladı Okyanus Yetenek Gelişim Akademisi'nde Dersler Başladı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Üstün Zekalılar ve Yetenekliler Bölüm Başkanlığı tarafından bu yıl 2.si düzenlenen Yetenek Gelişim Akademisi'ne yoğun katılım sağlandı.

Bir yıl boyunca öğrencilerin zeka ve yetenek gelişimlerini desteklemek amacıyla hazırlanan, hafta sonu eğitim programı olan Yetenek Gelişim Akademisi 24 Ekim 2015 Cumartesi günü derslere başladı.

Öğrencilerin akademik derslerden bağımsız olarak bilişsel ve duyuşsal becerilerini geliştirmek adına alanında uzman kişilerce hazırlanmış ve yürütülen, 6-11 yaş aralığındaki tüm çocukların katılabileceği YGA eğitim programı uygulanan eğitim-öğretim müfredatından bağımsız olmasına karşın, çocukların öğrendikleri becerileri okul hayatlarına kolayca uyarlayabilmelerini sağlayacak.

Kemerburgaz, Bahçeşehir, Bahçelievler ve Ataşehir Okyanus Kolejleri Kampüslerinde başlayacak olan Yetenek Gelişim Akademisi'ne veliler 6 Kasım 2015 tarihine kadar buradan kayıt yaptırabilecekler.

Yetenek Gelişim Akademisi'nin Öğrenciye Sağladığı Katkılar

YGA’ya katılan öğrenciler, alanında uzman kişiler tarafından sunulan bilişsel ve duyuşsal alanlarda gelişimi sağlayacak dersler hakkında bilgi sahibi olurlar ve o alanı deneyimleme fırsatı yakalarlar. YGA entelektüel bilgi birikimi ile olayları sorgulayan, analiz ederek değerlendiren ve karar verebilen bireyler yetiştirmek için fırsatlar yaratır. Değişen dünyamızda çocukların sosyal çevreye uyum sağlama sürecini hızlandırabilmesi için çocuğa ön bilgiler sağlar. Bu dersleri alan öğrencilerin zihinsel potansiyallerinin olumlu yönde geliştiği gözlemlenmekte.


Haber
:
Mehmet KAPAN
Editör
:
Mehmet KAPAN
Tarih
:
28 Ekim 2015, Çarşamba 16:58
Okunma
:
3.973 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları