Ataşehir Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar Ortaokulu | Haber | Okyanus Kolejleri 1. Zeka Ve Akıl Oyunları Turnuvasına Büyük İlgi
Okyanus Kolejleri 1. Zeka Ve Akıl Oyunları Turnuvasına Büyük İlgi Okyanus Kolejleri 1. Zeka Ve Akıl Oyunları Turnuvasına Büyük İlgi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yeteneklileri Bölümü, zeka ve akıl oyunları dersi kapsamında öğrencilerin öğrendiklerini uygulayabilmeleri için, 04 Nisan 2015 tarihinde 1. Zeka ve Akıl Oyunları Turnuvası'nı düzenledi.

4 Nisan 2015 tarihinde finali yapılmadan önce turnuvanın ön elemesi Bahçeşehir ve Ataşehir Kampüsleri'nde gerçekleştirildi. Okyanus Kolejleri Üstün Zekalılar ve Yetenekliler Bölümü'nde bulunan tüm sınıflar kendi aralarında yarıştılar. Bu yarışmaların sonucunda ilk dörde giren öğrenciler ise finalde yarışmaya hak kazandılar. Turnuvada kapsamında, 1. sınıflar Katamino, 2. sınıflar Rubik's Race, 3. sınıflar Mangala ve 4. sınıflar Abalone oyunlarını oynadılar.

 

Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde düzenlenen, Ataşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalı ve Yetenekliler ğrencilerinin de misafir olarak katıldığı turnuva, Okyanus Koleji'nin Üstün Zekalı ve Yetenekli öğrencileri ve aileleri tarafından büyük bir ilgi gördü. Öğrenciler mantıksal düşünme, matematiksel düşünme ve hızlı düşünme, yaratıcılık, ip uçlarından yararlanabilme gibi becerileri kullanarak zeka ve akıl oyunları derslerinde öğrendiklerini 04 Nisan 2015 tarihinde 1.Zeka ve Akıl Oyunları Turnuvasında başarılı bir şekilde gösterdiler.

1. Zeka ve Akıl Oyunları Turnuvası'nda Derece Elde Eden Öğrenciler;

 

Katamino Kategorisinde
1. Ata Berk ÖZKAN
2. Özgür Eren ÖZDOĞAN
3.Deniz ÜNLÜ

Rubiks Race Kategorisinde

1. Talha Eren KÜÇÜK
2. Sudenaz GÜLÜM
3. Kayra SIVRIKAYA

Mangala Kategorisinde

1 Tan SAZLI
2 Bilal ÖZBEY
3 Burakhan OLGUN

Abalone Kategorisinde
1. Ali Emir ÖZKAN
2. İdil COŞKUN
3. Mehmet Eren EFEGİL


Haber
:
Mehmet KAPAN
Editör
:
Mehmet KAPAN
Tarih
:
13 Nisan 2015, Pazartesi 10:25
Okunma
:
3.745 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Halil İbrahim Semercioğlu / 14 Nisan 2015, Salı 13:50
Çok güzel ve eğlenceli bir yarışmaydı.
Emeği geçen herkese çok teşekkürler.
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları