Ataşehir Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Ataşehir Üstün Zekalılar 1-D Sınıfı Öğrencileri Sesli ve Sessiz Harfleri Öğreniyor
Ataşehir Üstün Zekalılar 1-D Sınıfı Öğrencileri Sesli ve Sessiz Harfleri Öğreniyor Ataşehir Üstün Zekalılar 1-D Sınıfı Öğrencileri Sesli ve Sessiz Harfleri Öğreniyor
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ataşehir Okyanus Koleji, Üstün Zekalılar Ve Yetenekliler İlkokulu 1/D sınıfı öğrencileri 07.02.2017 tarihinde "Türkçe" dersinde "Sesli ve sessiz harfler" konusunu işlediler.

Öğrenciler, ilk olarak harf, harf sayısı, alfabe, alfabetik sıralama, Türkçe'de kaç harf var, sesli ve sessiz harfler nelerdir, bunları öğrendiler.

Daha sonra öğretmen öğrencilerin, sesli ve sessiz harfleri daha iyi anlamaları için bir etkinlik yaptı. Bu etkinlikte öğretmen hazırladığı kağıtlara karışık olarak sesli ve sessiz harfleri yazdı. Sonrasında sınıfın ortasına iki tane halka çizdi. Birine sesli harf birine sessiz harf yazdı.

Öğrenciler, öğretmenin hazırladığı kağıtları çektiler. Çekilen kağıtta hangi harfin yazıldığına bakarak, harfin sesli mi sessiz mi olduğunu kimseye söylemeden harf halkasına geçtiler. Doğru halkaya geçip geçmediğini de kağıtta kendilerine çıkan harfi arkadaşlarına söyleyerek değerlendirme yaptılar.

Eğlenerek öğrenen öğrencilerimizi tebrik ederiz.


Haber
:
Şule Ihlamur
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Aslıhan KAHRAMAN
Tarih
:
08 Şubat 2017, Çarşamba 14:14
Okunma
:
2.075 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları